lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kortteja tytöille / Cards for girls

Tällä kertaa esittelyssä on kaksi korttia, joiden saajia ei tarvitse kahdesti arvuutella :) Tyttöjen kortit ovat aina niin mukavia tehdä, koska ideoita ja aiheita maailma tuntuu olevan pullollaan.

Ensimmäinen kortti on periaatteessa ihan tavallinen 2-osainen pitkä kortti, jonka kansiosa on leikattu puunrungon muotoon. Puun alimmalla oksalla keinuu keiju puuvillalangan varassa. Lehdet on tehty kuvioleikkurilla, jossa mukana oli myös kohokuvioiva osa.


Toinen kortti on Frozen-fanille :) Kortti on askelkortti, johon liimasin eri lohkoihin sinertäviä, lumihiutalekuosisia papereita. Piirsin Elsan vaalealle kartongille ja tein hänelle puvun kimaltavasta paperista. Elsan hiukset ovat puuvillalankaa, jota liimasin vieri viereen, jotta hiuksista tulisi oikein tuuheat.  Lumihiutaleet on osittain tehty kuvioleikkurilla ja osittain käytin myös confettia.


2 kommenttia:

  1. Kivoja, varsinkin tuosta ensimmäisestä tykkäsin tosi paljon. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kävin vierailulla Aurinkokujalla ja ihastuin mukavaan blogiisi. Ja toki liityin myös lukijaksi :)

    VastaaPoista