maanantai 2. toukokuuta 2016

Lintuja langalla / Birds on a wire

Kevään kunniaksi esittelen tänään kaksi lintuaiheista korttia. Toinen on onnittelukortti anopilleni ja toinen on Äitienpäiväkortti omalle äidilleni.


Anoppini tykkää lintuaiheisista korteista yli kaiken ja siksi hänelle on niin mukava tehdä kortteja :) Tässä kortissa tein sekä korttipohjaan että päällimmäiseen koristepaperiin samaan kohtaan reiät. Ennen päällimmäisen paperin kiinnittämistä korttipohjaan,  viritin korttipohjaan liimalla pari lankaa, joihin liimasin pieniä stanssattuja lintuja. Tämän jälkeen kiinnitin korttipohjaan koristepaperin, joten lankojen päät jäivät piiloon näiden kerrosten väliin. Reikä kortissa tuo hauskaa ulottuvuutta korttiin ja mahdollistaa  myös kortin sisäosan pääsemisen esille.

Tässä askelkortissa käytin samaa "linnut langalla"-ideaa. Kortti on askelkortti, johon koitin saada runsautta yläosan lehdillä ja ruusuilla. En raaskinut koristella korttia liian täyteen, jotta kauniit paperit pääsevät myös esille. Etualan linnunpesä on kieputeltu niinestä. Pesässä on symbolisesti viisi linnunmunaa - yhtä paljon kuin meitä sisaruksiakin on :)


Ja tässä vielä kaava tähän askelkorttiin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti