keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Koukussa Pocket Lettereihin / Grazy for Pocket Letters

Olen kokenut viime aikoina todellisen hurahtamisen Pocket Lettereihin. Pocket Letterit ovat uudenlainen tapa vaihtaa kirjeitä ja samalla myös pieniä askartelutarvikkeita, kuten nappeja, nauhoja, tarroja, muistilappuja yms. Samalla pääsee myös toteuttamaan luovuuttaan, sillä ideana on, että tehdään 9 kappaletta n. 64mm x 89mm kokoisia kortteja, jotka sujautetaan keräilykorteille tarkoitettuun muovitaskuun. Taskuihin laitetaan lisäksi pieniä askartelutarvikkeita ilahduttamaan saajaa sekä myös kirje. Koko setti vaihtaa siis kerralla omistajaa.

Olen tehnyt nyt tähän mennessä yhden vaihdon Suomessa ja kolme kansainvälistä vaihtoa. Suomessa vaihtoja voi tehdä ainakin ao. Facebook-ryhmässä ja kansainväliset vaihdot onnistuvat sivustolla http://www.pocketletterpals.com/ Tällä sivustolla on monia eri ryhmiä, joihin voi liittyä ja joiden kautta voi saada kutsuja PL vaihtoon. Lisäksi sivustolta löytyy lukuisia vaihtoryhmiä eri teemoilla.

Ihmemaa OZ-aiheinen Pocket Letter oli ensimmäinen PL:ni. Tämä päätyi Hollantiin:


Tämä Pocket Letter päätyi puolestaan Tsekkeihin:


Tässä edellisen PL:n toinen puoli. Kirje uupui vielä tässä vaiheessa:


Tämä Steampunk aiheinen PL lähtee tänään Texasiin. Kuvassa on toinen puoli kuvattuna silloin, kun kirje ei ollut vielä paikoillaan. Lisäksi yhteen taskuun tuli Suomi-aiheinen yllätys:
Ja tämä elokuva-aiheinen Pocket Letter vaihtui koti-Suomessa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti